Pomažemo Vam da u potpunosti razumijete svoju poreznu situaciju i uvijek tražimo mogućnosti za uštedu poreza. Pomažemo i izrađujemo sva porezna područja. Porezne prijave, porezno planiranje, porez na dobit, inspekcije porezne uprave.

Bilo da ste pravna ili fizička osoba možemo Vam pomoći.

Po zahtjevu nudimo usluge izrade financijskih analiza i izvještaja koji mogu pomoći u Vašim poslovnim odlukama. Pomoću BSC modela, SWOT i DuPont analize, dolazimo do ključnih podataka o svakom poduzeću te Vas savjetujemo i informiramo o budućim koracima u Vašem poslovanju.

Pomažemo i osiguravamo da svoje poslovne odluke ne donosite “od oka”, već pomoću profesionalnih i stručno izrađenih analiza, izvještaja i savjeta.

Kontaktirajte nas

  Novosti i savjeti

  6 načina na koji računovodstveni ured pomaže tvrtkama

  Vođenje poslovnih knjiga zakonska je obveza svakog poduzeća. Ipak angažiranje stručnog i kvalitetnog knjigovodstvenog ureda puno je više od zakonske obveze. Računovođe jako...

  Pročitajte više

  Poslovni plan za samozapošljavanje

  Kako napisati poslovni plan za samozapošljavanje Poslovni plan za samozapošljavanje u zadnje vrijeme sve više dolaze u fokus. Prvenstveno, naravno, zbog dobivanja potpora...

  Pročitajte više

  Sva financijska pitanja prepustite našem timu

  Nove poduzetnike savjetujemo i vodimo skroz od izrade i predaje poslovnog plana za dobivanje potpora za samozapošljavanje, do otvaranja poduzeća, prijave na poreznu, mirovinsko osiguranje, otvaranja računa u banci, do samog pokretanja poslovanja.

  Kontaktirajte nas
  Placeholder