Pomažemo Vam da u potpunosti razumijete svoju poreznu situaciju i uvijek tražimo mogućnosti za uštedu poreza. Pomažemo i izrađujemo sva porezna područja. Porezne prijave, porezno planiranje, porez na dobit, inspekcije porezne uprave.

Bilo da ste pravna ili fizička osoba možemo Vam pomoći.

Po zahtjevu nudimo usluge izrade financijskih analiza i izvještaja koji mogu pomoći u Vašim poslovnim odlukama. Pomoću BSC modela, SWOT i DuPont analize, dolazimo do ključnih podataka o svakom poduzeću te Vas savjetujemo i informiramo o budućim koracima u Vašem poslovanju.

Pomažemo i osiguravamo da svoje poslovne odluke ne donosite “od oka”, već pomoću profesionalnih i stručno izrađenih analiza, izvještaja i savjeta.

Kontaktirajte nas

  Novosti i savjeti

  Nove osnovice za doprinose (2023. godina)

  Izašla je naredba o novim osnovicama za doprinose, kao i nova minimalna plaća za 2023. godinu. Donosimo primjere najčešćih osnovica (primjeri su za...

  Pročitajte više

  Koliko se mora čuvati knjigovodstvena dokumentacija

  Svi poduzetnici i poslovni subjekti u Republici Hrvatskoj dužni su čuvati svu poslovnu dokumentaciju koja služi za vođenje knjigovodstveno računovodstvenih izvještavanja. Kao i...

  Pročitajte više

  Sva financijska pitanja prepustite našem timu

  Nove poduzetnike savjetujemo i vodimo skroz od izrade i predaje poslovnog plana za dobivanje potpora za samozapošljavanje, do otvaranja poduzeća, prijave na poreznu, mirovinsko osiguranje, otvaranja računa u banci, do samog pokretanja poslovanja.

  Kontaktirajte nas
  Placeholder